Wandtegels en vloertegels

Ruime collectie tegels voor uw badkamer, toilet, keuken, woonkamer en tuin

In onze royale showroom in Panningen bieden wij een zeer uitgebreid assortiment wandtegels en vloertegels voor de regio Brabant en Noord- en Midden-Limburg aan, maar natuurlijk ook daar buiten! Onze inkoopkracht zorgt ervoor dat wij tegen concurrerende prijzen alle merken wand- en vloertegels kunnen leveren.

Betaalbare prijzen voor topmerken

Voor tegels betaalt u bij Leon Engels betaalbare prijzen voor topmerken uit de brede collectie van o.a. Cerdomus, Atlas Concorde, Durstone, en Mosa. Voor onze volledige collectie van tegelwerken raden wij u aan om contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom in Panningen gelegen in Noord-Limburg. Daarnaast hebben wij ook cementtegels van De Tegel in onze showroom.

De trend van dit moment is Keramisch hout. Wij hebben in onze showroom een speciale houtlookhoek met o.a. onze eigen uitgebreide Woodline-serie. Beslist de moeite waard om eens een kijkje te nemen. De uitstraling van hout met de voordelen van keramisch; dus uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Showroom

Restpartijen en goedkope outlet tegels

Voor restpartijen en goedkope tegels bent u ook aan het goede adres bij Tegel- en Marmerwerken Leon Engels. In onze showroom bieden wij geregeld restpartijen van zowel wand- als vloertegels aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het hoeft maar net te passen in uw kamer, keuken, badkamer of toilet.

Neem contact op
Outlet afdeling

Op zoek naar een type tegel?

Op zoek naar een specifieke tegel? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een scherpe prijsofferte aanvragen.

Offerte aanvragen