Vloerverwarming

Traditioneel of modern

Leon Engels levert niet alleen de traditionele manieren van ‘opgebouwde’ vloerverwarming. Wij beheersen óók de modernste technieken. Zoals bijvoorbeeld de stofvrije inslijpmethode waarmee de overlast tijdens het plaatsen tot een minimum wordt beperkt. Volgens deze unieke methode kunnen bestaande vloeren voorzien worden van vloerverwarming. De extra opbouwlaag (van 6 cm) wordt hierbij overbodig. Vergroot het genot van tegels met vloerverwarming en laat u deskundig adviseren. Nieuwsgierig naar de kosten van vloerverwarming? Bel of mail ons of breng een bezoek aan onze showroom!

Offerte aanvragen
Vloerverwarming op betonnetten

Stofvrije inslijpmethode

Tegel- en Marmerwerken Leon Engels legt ook vloerverwarming door middel van een speciaal ontworpen stofvrije inslijpmethode. Als modern bedrijf lopen wij graag voorop: ook als het op het verwarmen van vloeren aankomt. Volgens deze unieke methode kunnen we bestaande vloeren voorzien van vloerverwarming. De extra opbouwlaag (van 6 cm) wordt hierbij overbodig. Met vloerverwarming is uw kamer comfortabel warm.

Vloerverwarming stofvrij inslijpen

Service bij Tegel- en Marmerwerken Leon Engels

Natuurlijk verzorgt Tegel- en Marmerwerken Leon Engels ook het complete tegelwerk bij nieuwbouw of verbouw. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die met alle plezier het tegelwerk plaatst bij uw nieuwbouwproject? Of bent u van plan te gaan verbouwen, en wilt u dit met nieuw tegelwerk doen? Bezoek dan eens onze showroom in Panningen (Noord-Limburg) met een grote collectie wand- en vloertegels.

Tegelwerken