Tegelwerken

Vakmanschap in tegelwerk door onze eigen tegelzetters

Een grote kracht van Leon Engels is dat wij beschikken over eigen tegelzetters. Onze medewerkers hebben allemaal een 2-jarige tegelzetopleiding gehad en binnen ons bedrijf verder opgeleid tot ervaren tegelzetters. Hierdoor bent u verzekerd van de beste praktische kennis tijdens het plaatsen van uw tegelwerk. Want het allerbelangrijkste voor u is jarenlang onbezorgd genieten van prachtig tegelwerk.

Heeft u de wens om uw badkamer, toilet of keuken in de nabije toekomst grondig te renoveren? Met onze wandtegels, vloertegels en deskundige tegelzetters regelen wij graag de renovatie van A tot Z. Wij maken uw droom werkelijkheid!

Offerte aanvragen
Tegelwerken

Compleet tegelwerk

Nieuwbouw en verbouw

Natuurlijk verzorgt Tegel- en Marmerwerken Leon Engels ook het complete tegelwerk bij nieuwbouw of verbouw. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die met alle plezier het tegelwerk plaatst bij uw nieuwbouwproject? Of bent u van plan te gaan verbouwen, en wilt u dit met nieuw tegelwerk doen? Bezoek dan eens onze showroom in Panningen (Noord-Limburg) met een grote collectie wand- en vloertegels.

Vloerverwarming

Bovatin

De bond voor aannemers in tegelwerken

Wij zijn aangesloten bij de Bovatin: De bond van aannemers van tegelwerken in Nederland!